Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OI ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΙ HOT DJs ΣΤΟ STEAM

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΗΟΤ DJs ΣΤΟ STEAM

Steam Opening with Isabela Clerc
06/10


Η χειμερινή σεζόν ξεκινάει στο Steam.
Στο opening party καλεσμένη είναι η Ισπανίδα 
Isabela Clerc!

 
Χαρακτηριστικό της Clerc, τα ρυθμικά της σετ, γεμάτα deep, tech, tech house και techno στοιχεία. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και γρήγορα κατάφερε να αναδειχθεί ανάμεσα σε χιλιάδες καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο, κατέχοντας μία θέση στα line up των μεγάλων clubs και festival της Ευρώπης.
Έχει μοιραστεί τα decks με κορυφαία ονόματα, όπως οι Sven Váth, Carola Pisaturo, Ilario Alicante, Horacio Cruz, Cristian Varela, Deborah de Luca, Art Department, Nakadia,Paul Darey και Traumer. Η δισκογραφία της κυκλοφορεί απο τις εταιρείες Audio Stuff Recordings, The Plot Music και πιο πρόσφατα τη Stickrecordings του Alberto Ruiz.

Το Steam, ένας απο τους σημαντικότερους χώρους της ηλεκτρονικής dance σκηνής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, “ντυμένο” πλήρως με το ηχοσύστημα VOID accoustics, υποδέχεται την Isabela Clerc για να ταρακουνήσει και τους πιο απαιτητικούς clubbers.  

 check out and like Facebook Event
 

Blend opening with Guti
7/10
Όσον αφορά στον Guti, το αργεντίνικο «διαμάντι» της Desolat οι συστάσεις είναι περιττές.Ίσως ο πιο ποιοτικός καλλιτέχνης της tech house αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Οι latin καταβολές, τα δυνατά tracks με τα υπέροχα φωνητικά είναι κάποια από τα χαραχτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. 
Ο μέχρι πρότινος πιανίστας της ροκ και της τζαζ, Guti ξεκίνησε να πειραματίζεται φτιάχνοντας ηλεκτρονικά beats, στο στούντιο του Λατίνου παραγωγού και κατόχου βραβείου Grammy, Leandro Martinez. 
Ένας ανήσυχος καλλιτέχνης που με το «Las Cosas Que No Se Tocan» (2009), το πρώτο του άλμπουμ με τη Desolat, έδειξε ότι ήρθε για να μείνει, γεγονός που επιβεβαιώνουν τα συνεχόμενα live του ανά τον κόσμο. Την βραδιά θα πλαισιώνουν οι resident djs του Blend,Manolaco και Nico Rac.
.

check out and like Facebook event

Go-Give & Locked with Carola Pisaturo

13/10

 
Το Steam υποδέχεται για πρώτη φορά στα decks του την Ιταλίδα εκπρόσωπο της techno,Carola Pisaturo.

Μια ξεχωριστή περίπτωση παραγωγού και DJ, η οποία θα ανέβει στο booth με σκοπό να μαγέψει το κοινό με τον ιδιαίτερο, χωρίς αναστολές ήχο της. Τα ενεργειακά grooves της Pisaturo σε συνδυασμό με την ομολογουμένως γοητευτική παρουσία της, συνθέτουν μια εκρηκτική persona.


Η καριέρα της ξεκίνησε το 2007, όταν ακόμα πειραματιζόταν προκειμένου να βρει το δικό της ρυθμικό μονοπάτι. Έδειξε εξαρχής αδυναμία στον funky minimal ήχο, τον οποίο τελειοποίησε με σπουδές στην ηχοληψία και τη δημιουργία του προσωπικού της στούντιο. Δικαίωση των προσπαθειών της η δισκογραφική Titbit Music, που αποτελεί ένα από τα πιο hip labels funky minimal techno στον κόσμο. Δικό της εγχείρημα και το label Claque Musique, στο οποίο έχουν βρει πεδίο έκφρασης πολλοί νέοι καλλιτέχνες. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με  τη συμμετοχή της στα μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη επιβεβαιώνουν πως η ανήσυχη Carola Pisaturo είναι πολύτιμη τόσο στο dancefloor όσο και στο στούντιο.


check out and like facebook event
Εlectric Colony with Ramiro Lopez
14/10

Η δημιουργία είναι τρόπος ζωής για τον Ramiro Lopez!
Τα κομμάτια του «This and That»  και «Spirit» είναι από τις βασικές επιλογές  καταξιωμένων djs της ηλεκτρονικής σκηνής όταν επιδιώκουν να ταρακουνήσουν τα techno dancefloors ανά τον κόσμο, ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισε και το «Y.E.A.H»  παραγωγή που επιμελήθηκε με τον Coyu.
Σημαντικό κομμάτι της πορείας του η συνεργασία με δισκογραφικές όπως οι Suara,Terminal M, Intec, Octopus, Diynamic, Noir αλλά και με κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου όπως οι Pirupa, Mark Knight, Kaiserdisco.
Έχοντας αμέτρητες live εμφανίσεις σε clubs και festivals του εξωτερικού, μερικά εκ των οποίων είναι το ADE (Ολλανδία), BPM Festival (Μεξικό), Space Ibiza, Pacha, Sankeys(Ibiza), Fire (Λονδίνο) γνωρίζει να μεταφέρει την tech ενέργεια του στο κοινό! 

 check out and like facebook event
Get a preview here!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.